Portfolio Light

Fortis-szal az Atlanti-óceánon

2010. január 14. 09:22 - swiss watch

Lassan félúton járnak azok a vállalkozó kedvű résztvevők, akik az Atlanti-óceánt a legnagyobb erőbedobást igénylő módon - evezéssel - szelik át. Az idei versenyen, amely még tavaly december 16-án indult, a Fortis két brit versenyzőt támogat, akiket útjuk során egy Fortis Marinemaster Automatic narancssárga kaucsukszíjjal kísér.

Az óra az időn túl a napot és a dátumot is kijelzi, és akár 20 bar nyomásig, azaz 200 méteres mélységig is vízálló. A Marinemaster ez utóbbi jellemzőjét a jogász és műszaki végzettségű páros érthető módon nem szeretné próbára tenni. Ahogy szinte kivétel nélkül az összes Fortis órában, így ebben is az ETA szerkezete végzi a munkát, konkrétan a 2836-2-es.

Maga a verseny La Gomerból (Kanári-szigetek) indul és Antiguán (Antillák) ér véget. Az extrémsport elterjedésével egyre többen vesznek részt ezen az átszelésen is, amely ráadásul mindenki előtt nyitott; azaz sportolóktól átlagos emberekig mindenki részt vehet rajta. Ennek megfelelően a versenyzők a távot általában 40 és 90 nap alatt teljesítik. Szintén a vegyes mezőnynek köszönhető, hogy a biztonságot a lehető legszigorúbban veszik, így az eredetileg december 6-ra kitűzött startot két ízben is elhalasztották.

ITT KAPHATÓAK Fortis órák BUDAPESTEN
ITT KAPHATÓAK Fortis órák BUDAPESTEN

Fortis hivatalos honlapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr321671294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása