Portfolio Light

Órát egy ház áráért

2009. december 18. 15:06 - swiss watch

Minden idők legdrágább Vacheron Constantin luxusóráját a svájci cég 250. évfordulójára készítették 2005-ben, neve "Tour de l´Ile". Még ugyanabban az évben egy genfi aukción kelt el - 1,2 millió eurós leütési áron. Átszámítva ez 300 millió forint feletti összeget jelent. Pesten egy 40 millliós óra a sláger.

Vacheron Constantin luxusórák Magyarországon is kaphatók, ha nem is ez az egyedi, szenzációs darab. Budapesten is megrendelhető azonban például a Lady Kalla. A gyémántokkal ékesített modell átszámítva 195 millió forintba kerül – ha valaki mondjuk, besétál a budapesti  Kristóf téri Watch de Luxe üzletbe és a katalógusból megrendeli. Ha viszont az ügyfél nem szeretne várakozni, akkor bent az üzletben is rámutathat a vitrinben egy készleten levő Vacheron Constatntin-re – egy remekműért 11 millió forintot is ott kell otthagyni. A Vacheron Constantin a Patek Philip mellett a legnagyobb presztizsű és legelegánsabb márka Európában – és persze egyben a legdrágább is. A Patek Philipnek azonban nincsen magyarországi üzlete, vagy képviselője – legközelebb Bécsben juthatunk hozzá.


A Tour d L´Ile a világ egyik legdrágább órája

 


Összesen 11 mutató jelzi ki a funkciókat

Senki ne gondolja azonban, hogy a 11 milliós ár egyetlen karóráért túl borsos a magyaroknak! Nem így van. A közelmúltban már két negyvenmilliós Vacheron Constantint is eladtak Budapesten.  A költői kérdésre, hogy magyar volt-e a vásárló, válasz nem érkezett, nem is érkezhetett. A szakmában elvárt diszkréció kötelez, az ügyfelek kilétét minden esetben titokban tartják. Sokat sejtető azonban az a megjegyzés, hogy az üzlet magyar nyelven köttetett...

ITT KAPHATÓAK Vacharon Constantin órák BUDAPESTEN
Itt kaphatóak a Vacheron Constantin órák

A Vacheron Constantin magyarországi honlapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr721606885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása