Portfolio Light

Kizárólag egy helyen kapható Jaeger-LeCoultre óra

2009. december 01. 14:33 - swiss watch

A Jaeger-LeCoultre egy AMVOX2 kronográffal lepi meg francia vásárlóit, akik a márka párizsi boutique-jában járhatnak csodájára az új limitált modellnek. A mindössze 24 példányra korlátozott sorozat decembertől lesz kapható, megjelenését pedig az idei Le Mans-on bemutatott két AMVOX2 Chronograph Racingnek köszönheti.

Az óra persze hivatalosan nem a saját sikerét ünnepeli, hanem sokkal inkább az Aston Martin Racing Team kiváló eredményeit az idei 24 órás Le Mans versenyen, és természetesen magának a márkának az Aston Martinnal való három éves együttműködését. A Le Mans versenyre utalva stílusosan 24 darabos, és így nyilván igen exkluzívnak számító óra tokja titán, átmérője 44 milliméter, és 50 méteres mélységig vízálló. Az autóversenyzés szellemiségéhez híven a borjúbőr szíj perforált és PVD eljárással bevont zsanérzárban végződik.

A számlapon kialakított minta gépkocsik hűtőmaszkját hivatott megidézni, ezt pedig egy fekete gyűrű foglalja keretbe, amelyen a perc indexek olvashatóak le. A belső íven találhatóak a szerelt indexek és a lumineszcens festékkel bevont fekete arab számok. A számlap alsó része áttört, így szabadon rálátunk a narancssárga eloxált alumínium elemekből összeállított kronográf kioldó szerkezetre (a kronográfot ennél a modellnél az óraüveg megnyomásával hozzuk működésbe).

Az óra szerkezete a Jaeger-LeCoultre manufaktúra automata szerkezete, a 751E, amelyet nem csak kézzel szerelnek össze, hanem kézzel díszítik is. Az összesen 280 alkatrészből összeállított kaliber billegője óránként 28.800 féllengést végez és 65 órás járástartalékkal bír. Ahogy említettük, az óra kizárólag a márka párizsi boutique-jában kapható.

ITT KAPHATÓAK BUDAPESTEN A Jaeger-LeCoultre ÓRÁK
Itt kaphatóak Jaeger-LeCoultre órák

Magyar honlap linkje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr261566339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása