Portfolio Light

TAG Heuer iPhone-on

2010. január 20. 19:54 - swiss watch

A múlt héten a TAG Heuer is megjelentette saját iPhone-ra írt programját, amely a márka eddigi legmerészebb alkotását, a Monaco V4-t mutatja be új, eddig nem közzétett videók és fényképek segítségével.

A programot, avagy app-t egyelőre kizárólag az iPhone-hoz írták, ám elképzelhető, hogy idővel más rendszerekre is átírják. Három menü áll rendelkezésünkre: az Interact, Discover és a Locate. Az első egy három dimenziós képen mutatja be a V4-et, nagyrészt hasonló módon, mint a TAG Heuer honlapján. Itt található a "Recharge" almenü is, amely egy kis játékosságot visz a programba: a telefont mozgatva a V4 felhúzásáért felelős, lineáris mozgást végző volfrámtömbje hozható mozgásba. A "játék" nem öncélú, röviddel később további tartalom válik elérhetővé.

A "Discover" menüpont tíz makrófotót és tíz egyperces videót tartalmaz, amely az óra fejlesztésének történetét mutatja be, míg a "Locate" az aktuális földrajzi helyünkhöz legközelebbi hivatalos TAG Heuer kereskedő elérhetőségét mutatja meg.

A program maga ötletesre sikeredett, és valószínűleg elegendő mennyiségű új és érdekes tartalommal bír ahhoz, hogy legalább egy ideig foglalja a telefon memóriáját. Persze nem a TAG Heuer az első márka, de még csak nem is a második, amely iPhone-ra fejlesztett programot. Egyebek mellett az IWC, Jaeger-LeCoultre és a Lange und Söhne is megelőzte őket, a tartalmat tekintve pedig mind hasonlóak: az aktuális kollekció mellett a kereskedők elérhetőségei is szerepelnek. Alapvetően tehát nem egy forradalmian új ötlettel van dolgunk. Felmerül így a kérdés, hogy miért is éri meg számos óramárkának iPhone-ra alkalmazásokat fejleszteni. Alapvetően egy új marketing csatornáról van szó, hiszen így szinte személyre szabott és interaktív tartalmat juttathat el a felhasználóhoz. Ezenfelül az eljuttatott tartalom hordozható is, hiszen a telefont szinte mindenki mindig magánál tartja. Az interaktivitás is egy alapkövetelmény a multimédiás marketing terén, amely ötvözve a mobilitással szintén lényegesen hatékonyabb, mint e-mailen történő kapcsolattartás. Maga a program képes fórumokkal és más alkalmazásokkal, mint például a Google Maps-szel és Twitter az interakcióra.

Másik komoly előnye a platformnak, hogy frissítéseket gyorsan és könnyen képes eljuttatatni a végfelhasználókhoz. Magyarul az új modellek is szinte azonnal megjeleníthetőek. Persze ennek egyik alapfeltétele, hogy az alkalmazásukat folyamatosan frissítsék.

ITT KAPHATÓAK TAG Heuer órák BUDAPESTEN
Itt kaphatóak TAG Heuer órák Budapesten

TAG Heuer órák hivatalos honlapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr631688436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása