Portfolio Light

A legkeresettebb Omega

2010. szeptember 23. 09:43 - swiss watch

Tény és való, hogy az Omegának még az aktuális Speedmastere sem mai darab, ugyanakkor mind a mai napig a márka egyik legkeresettebb kollekciója. Hírnevét űrhajós óraként alapozta meg, és erre nem csak kommunikációs kampányokkal, hanem rendre a témához kapcsolódó limitált példányszámú Speedmaster modellekkel is emlékeztetik a közönséget.

Az idei év új Speedmasterét a tavaszi bázeli vásáron mutatták be, és annak ellenére, hogy mind az óra formája, mind pedig mérete - csupán 40 milliméteres a tok - már lassan idejemúltnak tekinthető, jó példa arra, hogy a megfelelő színvilággal hogyan dobható fel mégis az adott darab külseje. A tok ugyanúgy megtartotta szálcsiszolt és polírozott felületeit, a számlap elrendezése sem változott.

Új és egyedi, fényes, fonott szíjat kapott azonban a legfiatalabb Speedmaster, a számlap színe pedig elegáns szürke. Ezzel az újfajta megjelenéssel a konzervatív hatású Speedmasterek közül határozottan kiugrik ez a modell, így nem véletlen, hogy nemzetközi szinten ez a Speedmaster az egyik legkeresettebb.

ITT KAPHATÓAK Omega órák BUDAPESTEN
ITT KAPHATÓAK Omega órák BUDAPESTEN

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr692311885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása