Portfolio Light

Bentley Supersports – egy újabb kronográffal bővül a Breitling for Bentley kollekció

2010. április 10. 09:46 - swiss watch

Az státusszimbólumnak tekinthető Breitling for Bentley kollekció darabjai egy újabb markáns órával, a Bentley Supersports-szal bővült. Az időmérőt a bázeli órakiállításon mutatták be az érdeklődőknek, és ezer darabos példányszámban készül majd.

A Bentley Supersports 48,7 milliméter átmérőjű tokja rozsdamentes acélból, az óra hátlapja pedig titánból lett megmunkálva. A tok legjellegzetesebb eleme a recézett lünetta, amely mára már közismerten a Bentley kezelőszerveinek felületét idézi. Természetesen nem hiányozhat a lünettával mozgatott logarléc sem, amellyel az óra stílusához méltóan a sebesség függvényében végezhetünk számításokat. A Breitling for Bentley óra számlapját mindkét oldalán tükröződésmentesített zafírüveg fedi, vízbe merülve pedig száz méter mélyre merülhetünk le vele.

A markáns külsőhöz az ETA 2892-A2-n alapuló, 38 köves, 28800 féllengésszámú Breitling 26B automata szerkezet jár. Mint minden Breitling óra, természetesen ez is rendelkezik kronométer tanúsítvánnyal.

A szerkezet funkciók egész tárházát vonultatja fel, így a kötelező elemeken, mint az óra, perc, másodperc és a dátum kijelzésén felül egy negyedmásodperc pontosságú kronográfot is kapunk, amelynek mutatott értékét a széles számlapnak és a részletes skálázásnak köszönhetően le is lehet olvasni. Kronográfoktól szokatlan módon nem csak a másodperceket olvashatjuk le a központi mutatóról, hanem a perceket is. Az óraösszegző már hagyományos kivitelezésű, de szintén szokatlan helyen, kilenc órában kapott helyet. A kismásodperc mutatója három óránál rója köreit. A számlap közepén lévő skála egyszázig futó skálázásával a kronográf által mért másodpercek és percek század részei olvashatóak le.

A Breitling Bentley Supersports a szokásos fix tachiméter mellett, amelyet szerényen 750 km/h-ra skáláztak egy független tachimétert is kapott. Míg a konvencionális változatok legfeljebb 60 másodperc elteltéig, azaz 60 km/h értékig képesek mérni, addig a lünettával mozgatható logarléc segítségével az eltelt időtől függetlenül állapíthatjuk meg átlagsebességünket.

A Breitling Bentley Supersports dinamikus külsejéhez kaucsuk szíjat ajánlanak, ugyanakkor az azt nem kedvelők, vagy esetleg a konzervatívabb ízlésűek a jól bevált Speed fémszíj mellett is dönthetnek.

 

ITT KAPHATÓAK BUDAPESTEN BREITLING for BENTLEY ÓRÁK
Itt kaphatóak Breitling órák

Magyar nyelvű Breitling for Bentley honlap linkje

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr691909151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása