Portfolio Light

Nagyon fogynak itthon a TAG Heuer luxustelefonok

2009. december 19. 15:31 - swiss watch

A közel egymillió forintos TAG Heuer Meridiistet viszik a magyarok, mint a cukrot. A budapesti Andrássy úti üzletben mostanáig csaknem 100 készülék talált gazdára. Időközben a svájci luxuscég már piacra is dobta a luxusmobil legújabb változatát: a Meridiist Automobili Lamborghinit, melyet a sportautó gyártóval közösen alkottak. A Lamborghinit korlátozott példányszámban, kézzel gyártják, az autógyár alapításának évére emlékezve összesen 1963 darab készül belőle.

A különleges mobiltelefonokkal az év elején rukkolt ki az eddig elsősorban kivételes minőségű óráiról ismert TAG Heuer cég. Ez a világ első olyan mobilkészüléke, amelyet egy svájci luxus óragyár állít elő: a milliós készülékeket tehát olyan gondossággal tervezték és szerelték össze, ahogy azt egy patinás svájci óragyártól megszokta a világ.

A Meridiist jellegzetessége a kettős kijelző és a TAG Heuer gomb. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy gazdája akár egy fontos tárgyaláson is egyetlen mozdulattal, diszkréten ellenőrizze az időt, és kezelje bejövő hívásait. A készülék a gomb érintésére udvariasan tájékoztatja a hívót, hogy tulajdonosa e percben elfoglalt. A telefon tetején elhelyezett második kijelző az időt mutatja: a legkorszerűbb, OLED technológiával (szerves fénykibocsátó diódák elvére épülő technológia) működik.
A készülék maga olyan speciálisan fényezett, rozsdamentes acélból készült, ami még a fémérzékenységben szenvedőkből sem vált ki allergiás reakciót. Az előlapján lévő kijelzőt egyetlen 60,5 karátos zafír-kristály védi, olyan kemény, hogy megkarcolni is csak gyémánttal lehetne. Az elvárt minőség garantálására a gyártásban egy sor új technológiát kellett bevezetni, a 430 darab innovatív alkatrész pedig szükségessé teszi, hogy minden egyes készüléket képzett szakember, kézzel szereljen össze. A Meridiist női modelljét 2256 csiszolt gyémánt ékesíti. Az összesen 6,54 karátnyi ragyogás a luxus használati tárgyat a lélegzet elállító műalkotások színvonalára emeli.

A budapesti boutique-ba szánt darabok már elfogytak

A Lamborghini modell minden egyes készülékének hátoldalába bele van gravírozva a sorszáma, és ide ugyanaz a felirat került, mint ami a Lamborghini Murciélago LP 640-as autó motorblokkján látható, egy Lamborghini aláírás.

A készülék egyébként nemesacél házát titán-karbid bevonat védi, és a billentyűk is nemesacélból készültek.
Persze ehhez hozzájutni sem olyan egyszerű. Magyarországon már elfogytak az ide szánt darabok. Ezért, aki szeretne mégis magának egy ilyen luxus-telefont, az nem tehet mást, mint hogy előjegyezteti a budapesti üzletben. És türelmesen vár.

ITT KAPHATÓAK MERIDIIST TELEFONOK BUDAPESTEN
Itt kaphatóak Meridiist telefonok

TAG Heuer Meridiist hivatalos honlapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portfoliolight.blog.hu/api/trackback/id/tr631609135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása